Home Page Bens Web
 
NAVIGATIE


Omhoog
 

 

 

Hof van Gethsemane

 

Home  |  Zoeken  |  Gastenboek Site index

 


adverteren

 
 

Banner adverteermogelijkheden voor www.bensweb.nl"> en subwebs

Op elke pagina van mijn website is ruimte gemaakt voor het plaatsen van een standaard 468 x 60 pixels banner. Standaard worden banners dan ook niet op een enkele vooraf bepaalde pagina geplaatst. Uw banner wordt gezamelijk met andere adverteerders over de gehele website getoond. De kans dat uw banner door de bezoekers gezien wordt is dan ook zeer groot.

Kosten
De plaatsingskosten dienen vooraf betaald te worden en zijn afhankelijk van het aantal keer dat uw banner daadwerkelijk getoond wordt. U koopt dus een vast aantal impressies en uw banner wordt even vaak getoond als dat u aan impressies gekocht heeft. De looptijd van uw banner is niet gebonden aan een tijdsperiode. Pas als de door u gekochte impressies op zijn wordt de banner gedeactiveerd. Het is dus mogelijk dat indien er meer adverteerders bijkomen uw advertentie minder vaak getoond zal worden, hierdoor zal de looptijd van uw banner langer worden.

Naast de kosten voor de impressies wordt ook een bedrag berekend aan administratiekosten. Deze kosten zijn per banner en onafhankelijk van het aantal impressies.

omschrijving

prijs

vaste adm. kosten per banner

20,-

5000 impressies

50,-

10000 impressies

95,-

15000 impressies

140,-

Voor het plaatsen van een banner met 5000 impressies betaald u dus 50,- + 20,- = 70,-.

Het is mogelijk om uw banner te laten wijzigen voordat uw impressies opgebruikt zijn. U betaald dan wederom 20,- aan vaste kosten. Hiervoor activeren wij uw nieuwe banner en wordt de oude banner gedeactiveerd.

Ruime tijd voordat uw banner gedeactiveerd wordt krijgt u automatisch een e-mail. U kunt dan beslissen om opnieuw een aantal impressies te kopen. U hoeft dan niet nogmaals de vaste kosten per banner te betalen (tenzij u de banner tegelijkertijd ook wilt wijzigen).

Statistieken
Elke adverteerder krijgt van ons een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee statistieken over de doelpagina opgevraagd kunnen worden. U kunt per uur, dag, week of maand kijken hoe vaak uw banner getoond is.

Specificaties
De website is gemaakt zodat er banners van een specifieke grootte getoond kunnen worden. Het is dus niet mogelijk om van deze grootte af te wijken. De exacte specificaties vindt u hieronder:
- breedte: 468 pixels
- hoogte: 60 pixels
- bestandsformaat: gif, animated gif of jpeg (geen flash)
- maximale bestandsgrootte: 20 Kb

Het is ook mogelijk om door ons een banner te laten maken die aan deze specificaties voldoet. De kosten voor het maken van een standaard banner bedragen 65,-, excl. plaatsingskosten.

Voor meer informatie over het plaatsen van banners en/of het bestellen van impressies kunt u bellen met Ben Hilgers op (055) 5763806

 
 

           
Klik hier voor Kok Hoveniers - leverancier van olijfbomen
[advertentie]
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 24.05.2005

 
 

Home  |  Zoeken  | Gastenboek  |  Site index